Daugiau kaip 10 metų V.Krušna savo televizijos laidoms naudojo savadarbį retransliatorių, o šį gavo dovanų iš Juragių už Sausio 13-osios aukų atminimui sukurtą skulptūrą. Televizija - senas 54 metų dailininko V.Krušnos pomėgis, kuriam jis skiria didesnę dalį už medalius, skulptūras ir paveikslus uždirbtų lėšų.

Prieš porą metų dėl lėšų stygiaus V.Krušna jau buvo atsisveikinęs su savo žiūrovais, bet netrukus neatsispyrė jų prašymui ir vėl atnaujino programą. Jau treji metai šioms laidoms rengti jis turi licenciją. Atsigauti padėjo kelių turtingesnių žiūrovų bei Radijo ir televizijos rėmimo fondo parama.

Kaimo žmonėms patinka nuo pat Atgimimo laikų pasirodančios Peršėkininkų televizijos laidos, nes jose gali pamatyti savo vaikus, kaimynus ir toliau gyvenančius pažįstamus, kuriuos V.Krušna nuo Atgimimo laikų filmuoja atlaiduose, įvairiose seniūnijos ir rajono šventėse.

„Kiek senų žmonių net nepajėgia išeiti iš savo trobos, o mano televizijos dėka neatitrūksta nuo savo bendruomenės gyvenimo ir tuo labai džiaugiasi. Tai man yra didžiausias atpildas", - tvirtina V.Krušna. Pasak jo, populiariausios yra vietos gyventojams pažįstamų gydytojų, mokytojų, kunigų vedamos laidos ir muzikiniai pageidavimai, kurių metu žiūrovai įvairiausiomis progomis nemokamai pasveikina artimuosius ir dažnai parodo pačių sukurtus klipus.

V.Krušna pasigyrė per savo laidas padedąs ūkininkams greitai parduoti gyvulius, javus, bulves. Kasdien 20 valandą V.Krušna eina į savo mažytę televizijos studiją antrame aukšte ir pradeda Peršėkininkų televizijos transliaciją. Savaitgaliais pageidavimų koncertą jam padeda vesti duktė Dalia. Peršėkininkų televizijos laidas mato net trijų rajonų - Alytaus, Lazdijų ir Marijampolės - gyventojai.