"Narodnaja volia" taip ir ieško nemalonumų. Jiems tai naudinga. Atrodo, kad jos vaidmuo - rengti provokacijas, kad mes reaguotume, o susijaudinę Vakarai kelia triukšmą juos gindami, o ji (opozicinė žiniasklaida) sau kelia reitingus", - sakė A.Lukašenka.

Savo ruožtu, Baltarusijos informacijos ministras Olegas Proleskovskis informavo, kad jo žinyba kreipėsi su ieškiniu į ūkio teismą po to, kai du leidiniai buvo perspėti.

"Laikraštis "Narodnaja volia" - perspėjimų čempionas. Informacijos ministerija ne papūga, kad kalbėtų, o mūsų nesiklausytų", - sakė ministras.

Ministras, kalbėdamas apie "Naša niva", patikslino, kad "paskutinis lašas buvo leidinio veiksmai per tragišką teroro aktą, visiškas melas buvo paskelbtas straipsnyje apie mergaitę, kuri gulėjo po griuvėsiais, kai tragedijos vietoje lankėsi valstybės vadovas".

"Be įstatymų, juk dar egzistuoja moralė ir etika. Mes padavėme ieškinį Aukščiausiam ūkio teismui, procesas vyksta, kaip teismas nuspręs, taip ir bus", - sakė O.Proleskovskis.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją