„Toks finansinių konsultacijų centras yra naujovė Lietuvos finansinių paslaugų rinkoje. Šio centro specifika yra ta, kad banko darbuotojai neatliks operacijų grynaisiais pinigais, o visą darbo laiką skirs klientų konsultacijoms ir jų poreikių išsiaiškinimui, įsiklausys į individualius žmonių lūkesčius ir padės pasirinkti jiems tinkamiausius finansinius sprendimus“, – sako Orinta Bertašienė, „Swedbank“ Mažmeninės bankininkystės tarnybos vadovė.

Finansinių konsultacijų centro Gedimino prospekte atidarymas – tai dalis „Swedbank“ programos „Modernus bankas moderniai visuomenei“. Šia programa siekiama sudaryti sąlygas žmonėms patiems atlikti kasdienes finansines operacijas jiems patogiu metu, o į banko darbuotojus kreiptis konsultacijų sudėtingesniais finansiniais klausimais.

Planuojama, kad per šiuos metus savitarnos erdvės bus atidarytos pusėje banko padalinių, o iki 2013 m. - didžiojoje dalyje padalinių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)