„Visi užsakovai, generaliniai rangovai itin rimtai vertina įmonės socialinę atsakomybę ir elgesį su darbuotojais. Nors esame lietuviško kapitalo įmonė, darbuotojams turime mokėti tokio dydžio atlyginimus, kokie numatyti pagal Švedijos ir Norvegijos įstatymus. Ir tai griežtai prižiūrima – tikrino net mūsų darbininkų sąlygas”, - teigia bendrovės ”Staticus”, dirbančios Švedijoje ir Norvegijoje, rinkodaros projektų vadovas Vaidas Vičius.

Kaip tvirtina Skandinavijoje dirbantys statybininkai, Švedijoje ir Norvegijoje statybų sektoriuje konkuruoti tenka su visa Europa ir su vietinėmis įmonėmis.

„Norint laimėti konkursus, nepakanka pateikti patrauklią darbų kainą – reikia nemažai investuoti į idėją, pateikti užsakovui kompleksinių inovatyvių sprendimų. Kitaip konkuruoti neįmanoma”, - sako šiuose kraštuose taip pat dirbančios statybų ir metalo konstrukcijų gamybos bendrovės „Litana ir Ko” komercijos direktoriaus pavaduotojas Vladimiras Boiko.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją