Kaip DELFI sakė bendrovės atstovė spaudai Rosita Sakalauskaitė, galutinis vasaros sezono tvarkaraštis paaiškės vasario viduryje, tačiau jau dabar aišku, kad jame bus šios dvi kryptys.

Vėl pradėti skraidyti į Londoną ir Dubliną ketinama nuo kovo 28 d.

Į Londoną iš Vilniaus lėktuvai turėtų kilti pirmadieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais, o į Dubliną – pirmadieniais, ketvirtadieniais, sekmadieniais.

Tiesiogiai maršrutu Vilnius-Londonas nuo balandžio pabaigos ketina skraidyti ir pigių skrydžių bendrovė „Wizz Air". Jos tinklalapyje galima nusipirkti bilietų į pirmadienio, antradienio, trečiadienio, penktadienio ir sekmadienio skrydžius.

Šiuo metu iš Vilniaus į Londoną tiesiogiai neskraidina nė viena bendrovė, o į Dubliną antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais keleivius gabena „Aer Lingus“.

Iš Kauno į Londoną kasdien kyla pigių skrydžių bendrovės „Ryanair“ lėktuvai, ji taip pat tiesiogiai skraido maršrutu Kaunas-Dublinas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją