"Sprendimas priimtas atsižvelgiant į keleivių srautą, kuris šiandien yra per mažas esamai pasiūlai. Įtakos turėjo ir veiklos perplanavimas, kuris labiau orientuojamas į vasaros sezono populiarias kryptis. Keleiviams, įsigijusiems bilietus į minėtus reisus iš Vilniaus, individualiai pasiūlysime labiausiai tinkančią kelionės alternatyvą", - BNS sakė R.Sakalauskaitė.

Šių metų vasario pabaigoje skelbta, kad „airBaltic", dar neprasidėjus naujam vasaros skrydžių sezonui, dėl konkurencijos nuo kovo 27 dienos atsisakė skrydžių iš Vilniaus į Dubliną, Londoną, Romą ir Paryžių.

Nei prieš kelias savaites veiklą Vilniaus oro uoste pradėjusi Vengrijos pigių skrydžių bendrovė "Wizz Air", nei gegužės pradžioje skrydžius iš Vilniaus pradedanti Airijos pigių skrydžių bendrovė "Ryanair" kol kas nesiūlo skrydžių į Kopenhagą.

"airBaltic" iš Vilniaus toliau tiesiogiai skraidins į Rygą bei Taliną.

Šiuo metu iš Vilniaus ir Palangos oro uostų į Kopenhagą skraidina oro bendrovė Skandinavijos oro linijos "Scandinavian Airlines" (SAS).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją