Tiesiog labai ilgai dirbu, juk sakoma, kad kas septynerius metus žmogus turi atsinaujinti. Toliau dirbsiu toje srityje, kurioje dirbu visą gyvenimą, nes aš esu inžinierius ir galbūt čia buvo laikinas darbas“, – paklaustas, kodėl nusprendė trauktis, DELFI sakė V. Puodžiukas.

Tuo tarpu E. Masiulis tvirtino, kad pareiškimas įteiktas po ministro išsakytos kritikos dėl kelių remonto ir statybos sistemos problemų, tačiau esą vadovų pakeitimais visų problemų išspręsti nepavyks, todėl bus keičiama pati tvarka.

„Pirmiausiai aš tikrai nieko nekaltinu ir manau, kad ne konkreti personalija nulemia sistemos buvimą, todėl ir stengiamės keisti sistemą“, – sakė E. Masiulis.

V. Puodžiukas LAKD vadovauja nuo 2001 m. Savo postą jis turėtų palikti balandžio 6 d.

E. Masiulio teigimu, naujasis vadovas taip pat turės užtikrinti skaidresnius viešuosius pirkimus.

DELFI primena, kad šių metų pradžioje Valstybės kontrolė nustatė, jog Kelių direkcija lėšas naudojo ne pagal paskirtį, o kelių tiesimo ir remonto konkursus laimėjusios bendrovės siūlydavo 10 proc. didesnę kainą nei rinkoje.

Valstybė 2007-2009 metais statybos ir remonto darbams pirkti išleido daugiau nei 15 mlrd. litų, o LAKD buvo viena daugiausia statybos darbų perkančių įstaigų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją