„Nors paprastai mūsų kompanija įsigyja jau veikiančias įmones, šįkart buvo pasirinktas kitas kelias. Užsakomųjų skrydžių rinka yra labai specifinė, dinamiška ir reikalaujanti nemažai laiko. Strateginis sprendimas parduoti Estijos užsakomųjų skrydžių kompaniją priimtas siekiant labiau orientuotis į didesnes Europos rinkas, turinčias daugiau kaip 1 mln. užsakomųjų skrydžių keleivių per metus. Estija, šiuo atžvilgiu, nors ir buvo viena pirmųjų šalių, į kurias įžengė „Small Planet Airlines“, jau nebeatitinka kompanijos lūkesčių”, - sako „Avia Solutions Group“ generalinis direktorius Linas Dovydėnas.

Pasak L.Dovydėno, kompanijos tikslas yra tapti viena iš dešimties didžiausių užsakomųjų skrydžių vežėjų Europoje, tad „Small Planet Airlines“, turinti atstovybes Italijoje, Lenkijoje, Didžiojoje Britanijoje, Prancūzijoje ir Lietuvoje, šiuo metu didina veiklos pajėgumus Italijos, Prancūzijos ir Lenkijos užsakomųjų skrydžių rinkose. Pastaroji šalis kitais metais turėtų tapti didžiausia „Small Planet Airlines“ aptarnaujama rinka.

Grupė jungia pirmaujančias aviacijos paslaugų bendroves „FL Technics“, „FL Technics Jets“, „Baltic Ground Services“, „Small Planet Airlines“, „Baltic Aviation Academy“, „Locatory.com“, „AviationCV.com“, „FL Technics Ulyanovsk“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją