„Šiandien Skyways Express“ ir jos antrinė bendrovė „City Airline“ buvo priverstos nutraukti visus mokėjimus, – rašoma pranešime spaudai įmonės interneto svetainėje. – Todėl nedelsiant buvo atšaukti ir visi skrydžiai.“

Oro linijų bendrovė paprašė lėktuvo bilietus antradienio rytui turėjusių žmonių nevykti į oro uostą, kadangi „Skyways“ nebevykdys skrydžių.

„Skyways“ skraidino į Mančesterį (Anglija), Bergeną (Norvegija), iš viso į 20 miestų Švedijoje ir užsienyje. Bendrovė dar kovą nutraukė skrydžius iš Vilniaus oro uosto. Buvo skraidoma į Stokholmą.

Įmonės atstovai paaiškino, kad „Skyways“ savininkams nusprendus nebefinansuoti įmonės teko nutraukti visus mokėjimus ir atšaukti skrydžius.

„Labai gaila ir dėl įmonės, ir dėl keleivių, kurie iš karto pajus padarinius. Liūdna ir dėl personalo darbuotojų, kuriems yra rizika netekti darbo“, – pranešime spaudai teigė „Skyways“ vadovas Mikaelis Wangdahlas.

„Skyways“ pranešė apie bankrotą antradienį 6 val. (5 val. Lietuvos laiku). Oro uoste taip ir liko turėję lėktuvų bilietus ankstyviems skrydžiams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)