Antradienį 14.10 val. turėjęs nusileisti lėktuvas iš Frankfurto vėluos. Kaip skelbiama Vilniaus oro uosto internetiniame puslapyje, jo laukiama 14.50 val.

Vėluos išskristi ir 14.55 val. Lietuvą turėjęs palikti lėktuvas. Skrydis kol kas nukeltas 15.35 val.

Trečiadienio, rugpjūčio 5 d. 6 val. skrydis į Frankfurtą išvis atšauktas.

Tačiau „Vilniaus oro uosto“ atstovė spaudai Sandra Šaulienė spėjo, kad visgi trečiadienio ryto skrydis dar gali ir įvykti.

„Gavome pranešimą, kad nebus rytinio skrydžio. Bet žiūrint į tendenciją - anksčiau buvome gavę informaciją, kad ir pietinio skrydžio šiandien nebus, tačiau po pusvalandžio visgi buvo pateikta, kad skrydis visgi įvyks, - kalbėjo oro uosto atstovė. - Manome, kad visgi rytdienos ryto skrydis turėtų įvykti. Gal kol kas yra įgulos trūkumas, bet gali būti, kad pakankamai darbuotojų bus surasta“.

Pirmuosius nepatogumus dėl „Lufthansos“ darbuotojų streiko į Lietuvą ir iš Lietuvos į Vokietiją skrendantys keleiviai pajuto jau penktadienį, kai buvo atšauktas skrydis į Frankfurtą.

DELFI primena, kad „Lufthansa" paskelbė streiką dėl profsąjungos ir oro linijų bendrovės ginčo dėl darbo valandų skaičiaus. Taip pat darbuotojai reikalauja 5 proc. atlyginimų padidinimo. Įmonė siūlo didinti atlyginimus 3,5 proc., tačiau profsąjungos tai netenkina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)