Apie sustojusį traukinį DELFI informavo jame sėdėjusios keleivės Jolantos Mačiulienės draugė. Telšiuose į triskart per dieną į Vilnių iš Klaipėdos vykstantį greitąjį traukinį įsėdusi keleivė pasakojo, jog jos kelionė šįkart užtruko. Moters teigimu, jau į Telšius atvykti vėlavęs traukinys galiausiai sustojo netoli Jonavos dėl techninių kliūčių – sugedusio lokomotyvo.

„Važiuodamas traukinys visą laiką atsiliko pagal grafiką. Iš Telšių jis išvažiavo dešimt minučių vėliau. Bendrakeleiviai sakė, kad išvykti jis vėlavo ir iš Klaipėdos. Traukinys visą laiką važiavo atsilikęs ir, deja, sustojo. Man rodos, kad visiškai jis sustojo apie ketvirtą valandą“, - pasakojo dar apie 13 val. į traukinį įsėdusi keleivė. Traukinys į Vilnių turėjo atvykti 16.29 val.

Su J. Mačiuliene susisiekus apie pusę penkių, traukinys dar nebuvo pajudėjęs iš vietos. Tiesa, keleivė informavo, kad jai sėdint traukinyje per garsiakalbius buvo pranešta, kad lokomotyvas jau pakeistas ir traukinys greitu metu išvažiuos į Vilnių. Kiek vėliau apie įvykį pasiteiravus keleiviams skirtu informacijos telefonu, buvo pasakyta, kad traukinys jau pajudėjo iš vietos ir vyksta į Vilnių.

DELFI buvo patvirtinta, kad manoma, jog traukinys į Vilnių atvyks pusantros valandos vėliau ir sostinėje turėtų būti 17.55 val.

Lietuvos geležinkelių“ atstovas spaudai Algis Palionis sakė situacijos nekomentuosiąs, nes informacijos apie įvykį kol kas neturi ir prašė su juo susisiekti kitą dieną.

DELFI primena, kad kelionė greituoju traukiniu iš Klaipėdos į Vilnių trunka beveik penkias valandas, priklausomai nuo išvykimo laiko. Kasdien traukinys į abi kelionės puses rieda tris kartus, bilieto kaina suaugusiam žmogui – 51,2 Lt.

Dėkojame DELFI skaitytojai už informaciją!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)