Pietų, rytų ir vidurio Lietuvoje protarpiais sninga, Alytaus rajone stipriau.

Vakarinėje ir šiaurinėje šalies dalyse šiuo metu be kritulių. Visoje Lietuvoje magistralinių ir krašto kelių dangos šlapios, vietomis padengtos šlapio sniego provėžomis.

Dauguma rajoninių kelių yra padengti prispaustu sniegu, slidūs. Tačiau yra ir lengvajam transportui neišvažiuojamų rajoninių kelių, tokių kelių Kauno apskrityje apie 10 proc. Vilniaus rajone yra apie 6 proc.

Didžiojoje šalies dalyje valstybinės reikšmės keliai yra valomi ir barstomi.

Vilniuje važiavimo sąlygos patenkinamos

Pabarstytose Vilniaus miesto magistralinėse gatvėse važiavimo sąlygos patenkinamos, kai kur kelio dangos yra drėgnos, vietomis išlikęs šlapios sniego tyrės sluoksnis.

Sostinės pakraščio keliai ir kvartalinės gatvės valomos ir barstomos smėlio druskos mišiniais, visiškai išvalyti planuojama iki 14 val., nurodo Vilniaus savivaldybė

Kiemai, automobilių stovėjimo aikštelės padengtos suspaustu, paviršiuje puriu sniego sluoksniu, kelio dangos slidžios.

Vilniuje kai kur prognozuojami krituliai, gali snigti ir pustyti. Būkite atsargūs išvažiuojant iš kiemų ir automobilių stovėjimo aikštelių.

Nuo trečiadienio planuojama pradėti valyti sniegą nuo kvartalinių ir miesto pakraščio kelių.

Pakelėse pastatyti smėlio druskos mišinio konteineriai, kuriais vilniečiai esant poreikiui patys gali pabarstyti slidesnes gatvių vietas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją