Paprašęs pakomentuoti V. Zatlerio pareiškimą apie tai, jog „airBaltic“ kaip anksčiau apvaginėja valstybę, B. Flickas buvusiam prezidentui patarė patylėti, kaip kad apie jo apsukrumą anksčiau tylėjo kompanija.

„Nesuprantu, kas ir ką apvogė – valstybė kažką pavogė, ar kas kitas. Politikas V. Zatleras geriau jau patylėtų, kaip kad tylėjo „airBaltic“ tais kartais, kai prezidentas V. Zatleras reikalavo pigesnių verslo klasės aviabilietų sau ir savo šeimai per atostogas. „airBaltic“ nesikreipė į kovos su korupcija biurą tik todėl, jog norėjo išsaugoti gerą valstybės reputaciją“, - sakė B. Flickas.

„Pasakysiu taip – jis skraidydavo labai ypatingomis kainomis“, - pridūrė „airBaltic“ prezidentas, paprašytas patikslinti nuolaidų V. Zaterui mastą.

V. Zatlero atstovė spaudai Daiga Cholma pareiškė, kad kainų politiką visada nustato pačios avialinijos.

Primename, kad valstybės atstovai „airBaltic“ taryboje mano, kad kompanijai reikalingos papildomos, ne mažesnės nei 60 mln. latų (apytikriai 292 mln. Lt) investicijos, neskaitant turimų obligacijų konvertavimo. Tačiau šie indėliai išspręs tik neigiamo įmonės kapitalo problemą, o norint „airBaltic“ plėsti, reikia įsigyti naujus ekonomiškus lėktuvus ir sudaryti ateities sandorius dėl kuro pirkimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją