Skrydžiai iš Kauno į Eindhoveną bus vykdomi du kartus per savaitę (pirmadieniais ir penktadieniais) nuo 2011 m. spalio 31 d. Tai bus pirmasis aviakompanijos “Ryanair” maršrutas iš Lietuvos į Olandiją.

Eindhovenas yra puikus miestas praleisti savaitgalį. Tai vienas iš didžiausių Nyderlandų miestų. Būtina apsilankyti „Van Abbe“ muziejuje ir savo akimis pamatyti nepakartojamus Pikaso ir Šagalo darbus. Taip pat nepraleiskite progos apsilankyti „Philips“ lempučių gamykloje ir susipažinti su įkvepiančia devynioliktojo amžiaus industrijos istorija.

Katarzyna Gaborec, “Ryanair” pardavimų ir rinkodaros vadovė teigia:

“Aviakompanija “Ryanair” džiaugiasi pristatydama naują kryptį iš Kauno į Eindhoveną. Skrydžiai šiuo maršrutu bus pradėti vykdyti nuo šių metų spalio 31 d. Bilietų kainos naujam maršrutui prasideda nuo 66 Lt į vieną pusę, įskaitant mokesčius“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją