„Reisas iš Kauno į Maskvą dar labiau išplėtė mūsų skrydžių žemėlapį ir papildė jį 20 kryptimi. Artėjančiu šventiniu laikotarpiu, kai verslo intensyvumas mažesnis, į Maskvą lėktuvas kils keturis kartus per savaitę, tačiau pasibaigus šventiniam periodui, bus siekiama skrydžių dažnį didinti iki kasdienio“, – sakė Kauno oro uosto generalinis direktorius Arijandas Šliupas.

Skrydžiai iš Kauno į Maskvą planuojami pirmadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais ir šeštadieniais, lėktuvas kils 6 val. 20 min., o atgal į Kauną grįš trečiadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais 23 val. 05 min. vietos laiku. Toks tvarkaraštis galios iki Naujųjų metų. Pirmasis reisas iš Kauno į Maskvą – gruodžio 16 dieną. Kaina į abi puses su mokesčiais - nuo 398 Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją