„Mieli vilniečiai ir sostinės svečiai, kalba Stano, sekmadienį įsijunkite televizorių ir palaikykite tarptautinį Vilniaus chorą“, - jau antrą savaitę troleibusuose skamba šis atlikėjo raginimas.

„Tai buvo vienintelis garsinis pranešimas. Prieš keletą metų garsinė reklama iš tikrųjų buvo praktikuojama, tačiau jos atsisakyta kaip šiek tiek trikdančios keleivius. Šiuo atveju įvyko nesusikalbėjimas – gavome tokį prašymą, reklamą paleidome, tačiau šiandien nuėmėme ir nemanau, kad ateityje praktikuosime“, - DELFI aiškino bendrovės „Vilniaus troleibusai“ Rinkodaros ir viešųjų ryšių skyriaus vadovė Skirmantė Mačionė.

Pasak S. Mačionės, keleiviams nėra malonu klausytis garsinės reklamos. Jos manymu, tai neteisinga ir prieš prieš kitas reklamos rūšis, mat vizualinės reklamos galima ir nežiūrėti, o garsinio pranešimo neišvengsi. „Galbūt ši reklama šiek tiek susimala su stotelių garsiniais pranešimais. Tvarkos dėlei manau, kad tokios reklamos ateityje nebus“, - sakė „Vilniaus troleibusų“ atstovė.

Ji patikino, kad už Stano choro reklamą bendrovei mokėta nebuvo. Stano balsas iš troleibusų turėtų dingti jau penktadienį. Pašnekovės teigimu, dėl troleibusuose skambančio Stano balso sulaukta tik vieno pasipiktinusio kliento laiško.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją