Bilietai branginami nedelsiant.

Bilietas į abi puses ekonomine klase pabrangs 20 eurų (70 Lt), bilietai verslo klase pabrangs 60 eurų (207 Lt). Pirmos klasės keleiviams už bilietą pirmyn ir atgal teks mokėti 100–150 eurų (345–518) daugiau.

Bilietai į JAV pabrangs 30 eurų skrendant ekonomine klase ir 60 eurų verslo klase. Pirmos klasės bilietai pabrangs 150 eurų (518 Lt). Bilietai į Japoniją, Kiniją ir Honkongą nebrangs.

Pabrangs ir antrinių „Lufthansa“ bendrovių – „Austrian Airlines“ ir „Swiss Air“ bilietai. Oro linijų bendrovė jau kovą padidino skrydžių visomis kryptimis bilietų kainas.

Rugsėjo pradžioje bendrovės „Lufthansa“ orlaivių palydovai paskelbė didžiausią per kelerius metus streiką, dėl kurio atšaukė 1 200 skrydžių. Streikuojantieji reikalavo 5 proc. padidinti atlyginimus ir atsisakyti politikos priimti likinus darbuotojus. Aviakompanija sutinka atsisakyti laikinų darbuotojų, tačiau atlyginimus sutinka padidinti tik 3,5 proc. Šalys ilgiau, nei metus ieškojo kompromisinio sprendimo, bet rugpjūčio pabaigoje derybas pristabdė.

Vėliau „Lufthansa“ sutiko įvykdyti vieną iš orlaivių palydovų reikalavimų ir su laikinais darbuotojais sudaryti nuolatines darbo sutartis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)