Kuršėnų gyventojas tikino, kad visada į darbą Šiauliuose vyksta su keliais pakeleiviais: „Elgiamės taip, kaip ir generalinis prokuroras Darius Valys su savo vairuotoju, – susimetame degalams ir važiuojame. Argi tai neleistina?”

Tuo tarpu Šiaulių apskrities valstybinės mokesčių inspekcijos (ŠAVMI) atstovai tikino, kad besiskundžiantieji nėra teisūs. „Įspėjamoji akcija surengta gavus ne vieną skundą iš legaliai keleivius vežančių įmonių. Jos iš Kuršėnų į Šiaulius keleivius veža po 4 litus, o nelegalūs vežėjai – perpus pigiau”, – sakė ŠAVMI viešųjų ryšių skyriaus vadovė Elona Limantienė.

Mokesčių inspektoriai į reidą pasikvietė policijos ir Kelių transporto inspekcijos pareigūnus.

Rytą Kuršėnuose buvo sustabdyta 16 įtartinų ekipažų, vakare per reidą Šiauliuose – dar 21. Kontrolieriai visus įspėjo apie atsakomybę dėl nelegalios veiklos ir paragino įsigyti patentą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)