Apie 100 „Qatar Airways“ oro linijų lėktuvo laukiančių keleivių sužinojo, kad šių oro linijų lėktuvai negalės nusileisti šiame oro uoste. Šie keleiviai laukė keletą dienų, kad galėtų grįžti į pietryčių Azijos miestus.

Po pūgos sukelto sąstingio trečiadienį pagrindiniuose Niujorko oro uostų lėktuvai kilo ir leidosi. Buvo atšaukti tik keli skrydžiai ir laukiančių keleivių kiekis sumažėjo. Tačiau įsiliepsnojusios aistros parodė, kad kai kurie keleiviai taip ir nepasiekė savo galutinio tikslo.

„Qatar Airways“ darbuotojai stengėsi įtikinti keleivius vykti autobusu į Vašingtoną, kur du lėktuvai ruošėsi išskristi. Tačiau supykusi minia ėmė šaukti ant darbuotojų. Tuomet oro linijų atstovas užsilipo ant kėdės ir bandė žmones raminti, sakydamas, kad jie bando keleiviams padėti.

Tačiau šie jo žodžiai nenuramino minios, o sukėlė dar didesnį nepasitenkinimą.

„Buvo visiškas chaosas. Keleiviai daužė bilietų pardavimo kasą, o apsauga bandė juos atstumti“, - sakė Farhanas Naqvi, stebėjęs įpykusią minią.

Apsaugos darbuotojai ir uniformuoti oro uosto pareigūnai buvo sukviesti numalšinti minios. Nėra gauta jokių pranešimų apie sužalojimus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją