Tačiau, kaip rašo leidinys, tokį milijonieriaus interesą derėtų vertinti labai atsargiai, nes taktikos, kurią iki šiol taikė H. R. Wöhrlis, pavadinti įprasta investuotojui negalima.

„Konkrečių derybų dėl „airBaltic“ pirkimo dar nebuvo, tačiau jeigu Latvijos valdžia kreipsis į mus, mes su didžiausiu malonumu pasikalbėsime apie dalies „airBaltic“ įsigijimą“, - pareiškė potencialus investuotojas ir pridūrė, jog jo vadovaujama bendrovė „Intro“ iš esmės užsiima skrydžių bendrovių sanacija.

Milijonierius taip pat tvirtina, jog tuo atveju, jeigu jis įsigis dalį „airBaltic“, skrydžių bendrovėje jis jokių pokyčių, padėsiančių pagerinti situaciją, jis nesiims, nes M. Gaussas „airBaltic“ sanacija jau praktiškai pasirūpino pats.

Vokietijos pigių skrydžių bendrovė „Dba“ – viena iš daugelio aviacijos bendrovių, kurias H. R. Wöhrlis nupirko ir vėliau pardavė. Šis investuotojas visada dirba pagal vieną ir tą pačią schemą: pigiai įsigyja, įgyvendinta bendrovės sanacijos politiką ir skubiai parduoda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)