Pirmiausia bus stengiamasi sutvarkyti greito eismo, pagrindines gatves, tokias kaip Geležinio Vilko, Savanorių, Laisvės ir kt. Kiemų remontas, pagrindiniai gatvių tvarkymo darbai planuojami vėliau, balandžio–gegužės mėnesiais.

Taip pat pradėti ir gatvių valymo darbai – šiuo metu centrinėje miesto dalyje ardomos susikaupusios po žiemos sniego krūvos, kelkraščiuose susikaupęs smėlis šluojamas, kraunamas į sunkvežimius ir išvežamas į sąvartyną. Kai bus išvežta didžioji dalis smėlio, kelkraščiai bus valomi vakuuminėmis mašinomis.

Jei leidžia oro sąlygos – nelyja, nesninga, nebešąla, nuo gatvių ašinių linijų susiurbiamas jau išdžiūvęs smėlis. Kaskart kaupiantis smėliui, procesas kartojamas. Vakuuminėmis mašinomis gatvių ašines linijas valo „Grinda“, o kelkraščius – miesto teritorijas tvarkančios įmonės. Šie darbai atliekami kiekvieną pavasarį, kai nebėra gatvių pakraščiuose ledo ir sniego.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją