Kiekvienas, kuris į oro uostą atvyks be įlaipinimo kortelės, planuojama, turės pirkti naują bilietą.

Tokį žingsnį bendrovė ketina žengti nesibaigiant diskusijoms, ar galima imti papildomą mokestį už įlaipinimo kortelės atspausdinimą oro uoste. Neseniai Ispanijos teismas nusprendė, kad „Ryanair“ mokestis yra neteisėtas, bendrovė ketina tai užginčyti.

Šiuo metu mokestis už įlaipinimo kortelės atspausdinimą oro uoste siekia 40 eurų (138 Lt) , Britanijoje – 40 svarų sterlingų.

Avialinijų atstovas spaudai Stephenas McNamara gina mokesčių būtinybę.

„Ryanair“ mažos kainos, mažai kainuojančios paslaugos patinka milijonams keleivių, nes jos yra paprastos, efektyvios ir su tokiomis taisyklėmis sutinka kiekvienas keleivis, kuomet užsakinėja bilietus“, – sakė avialinijų atstovas.

„Jei nebūtų tokių procedūrų, „Ryanair“ turėtų pasamdyti daugybę darbuotojų visuose oro uostuose, kurie išdavinėtų įlaipinimo korteles keleiviams, kurie „pamiršo“ jas atsispausdinti arba nesilaiko susitarimo, su kuriuo sutiko, kai registravosi internetu“, – kalbėjo bendrovės atstovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją