Bendrovė savo svetainėje pranešė, kad kai kurie grupės nariai nesutiko mokėti už antsvorį. Tada įsiplieskė smarkus ginčas tarp vieno jauno vyro ir stiuardesės. Kapitonas nieko nelaukdamas nurodė išlaipinti keleivius.

Lėktuvas į Belgiją pakilo pavėlavęs tris valandas ir tik su 66 keleiviais. Tik įsikišus Belgijos užsienio reikalų ministerijai, „Ryanair" sutiko sekmadienį nedidelėms grupėmis parskraidinti Ispanijoje paliktus studentus.

Pasak ministerijos atstovo, pigių skrydžių bendrovei "teko daryti spaudimą". Ji nusileido tik po ilgų diskusijų ir pažadėjo sugrąžinti keleivius kitais reisais.

Liudininkai kapitono sprendimą išlaipinti jaunuolius pavadino "visiškai perdėtu". "Mes neturėjome pinigų kitam skrydžiui ir nebuvo nieko, kas mumis pasirūpintų", - pasakojo vienas studentas.

Vis pasitaiko atvejų, kai keleiviai skundžiasi šia pigių skrydžių bendrove. 2010 metų lapkritį "Ryanair" keleiviai atsisakė išlipti iš lėktuvo, nes jis nusileido ne Paryžiuje, kaip numatyta, o Belgijoje.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją