Iš Tamperės žiemą su „Ryanair“ dabar bus galima nuskristi tik į 5 Europos miestus. Žiemą iš Lapenrantos į Vokietiją nuskristi taip pat nebepavyks. Iš ten „Ryanair“ vasarą skraidins tik į Vėcę. Žiemą Airijos pigių skrydžių bendrovė iš Lapenrantos skraidins tik į Milaną, skelbia YLE.fi.

„Ryanair“ nusprendė mažinti skrydžių iš Suomijos skaičių dėl paprastos priežasties – būtinybės didinti skrydžių rentabilumą, teigia bendrovės vadovybė.

Suomijos miestai, iš kurių „Ryanair“ mažina skrydžių skaičių, baiminasi, jog turizmo srityje nuostoliai neišvengiami. Remiantis skaičiavimais, Pietų Karelijoje aviacijos turistai išleido beveik 5 mln. eurų (17 mln. Lt), o Lapenrantos miestas už skrydžių rinkodarą paklojo 800 tūkst. eurų (2,7mln. Lt). Į Turku miestą „Ryanair“ iš viso atgabeno beveik 15 tūkst. žmonių.

Suomijos avialinijos „Finnair“ skelbia, jog „Ryanair“ skrydžių pokyčiai tiesioginės įtakos „Finnair“ veiklai neturės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)