Naujoji aviakompanija pradės veikti vienerių metų bėgyje. Ji naudos plataus korpuso didelius lėktuvus keleiviams skraidinti.

Kol kas nėra atskleidžiamos kitos detalės apie kompaniją, pavyzdžiui, pavadinimas, planuojami skrydžių maršrutai ar bilietų kainos.

Pigių skrydžių dukterinė avialinija turėtų konkuruoti su šiame sektoriuje jau veikiančiomis Azijos avialinijomis – Australijos „Qantas“ ir Malaizijos „AirAsia“.

„Kaip mes pastebėjome tirdami trumpų nuotolių maršrutus Azijoje, pigių skrydžių aviakompanijos padeda skatinti kelionių paklausą, – sako SIA generalinis direktorius Goh Choonas Phongas. – Mes tikimės, kad tai pasiteisins ir ilgesniems skrydžiams“.

Nedidelių atstumų skrydžiai paprastai trunka mažiau nei keturias valandas, tuo tarpu ilgieji skrydžiai vyksta gerokai didesniais atstumais.
Naujoji kompanija bus įkurdinta Singapūre. Visos jos akcijos priklausys „Singapore Airlines“.

Tačiau ji bus valdoma nepriklausomai nuo savo motininės kompanijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją