Vilniaus pietinis aplinkkelis jungs Žirnių gatvę su Vilniaus oro uostu ir užtikrins geresnį susisiekimą tarp miesto ir oro uosto.

Kelią už 51,9 mln. Lt (su PVM) turi nutiesti viena iš didžiausių Lietuvos bendrovių „Panevėžio keliai“ kartu su sostinės įmone „Fegda“.
Vilniaus savivaldybės viešųjų pirkimų poskyrio vadovas Erikas Biarontas teigė naujienų agentūra BNS, kad konkurso laimėtojas paaiškės, kai pasibaigus rezultatų apskundimo terminui praeis dar 15-a dienų.

Konkurso laimėtojas turės iki 2013 m. spalio nutiesti kelią, jungiantį Žirnių gatvę su Vilniaus oro uostu, pastatyti viadukus ir gatves, nes minėta atkarpa yra labai svarbi tarptautinio transporto koridoriaus IXB dalis.

Latvijas tilti“ Lietuvoje jau laimėjo 100 mln. Lt konkursą dėl krovininių ir keleivinių terminalų prieplaukų statybų, už 42 mln. Lt stato Vilniuje estakadą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)