„Pekkaniska“ vykdančiojo direktoriaus pavaduotojas Jere Penttinenas agentūrai BNS pirmadienį pranešė, kad dabar Baltijos šalyse statybinius keltuvus tarpininkaujant suomių įmonėms galima bus išsinuomoti tik stambiems projektams.

„Ateityje mes siūlysime kranus tik didelio masto projektams, o mechanizmų pardavimas bus vykdomas per suomių įmonę „Pekkaniska Oy“, – pasakė J. Penttinenas. – Dalis Baltijos filialų darbuotojų pereis į pagrindinę bendrovę, tačiau daugumos paslaugų, deja, teks atsisakyti.“

J. Penttineno teigimu, politikos pokyčius galima aiškinti tuo, kad prasidėjo Suomijos, Rusijos, Švedijos ir Ukrainos rinkų augimas.

„Šis procesas iš mūsų įmonės reikalauja papildomų išteklių, – paaiškino J. Penttinenas. – Didžiausias iš šių regionų – Rusija, tad didžioji dalis Baltijos šalyse atsilaisvinančios technikos bus panaudota ten.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją