Savo ruožtu Rusijos aviacijos vadovo patarėjas Sergejus Izvolskis į Gazeta.ru žurnalisto prašymą patvirtinti arba paneigti šią informaciją atsakė, jog nieko negirdėjo apie panašų sprendimą iš rusų pusės.

„Ką tik gavome pranešimą, kad nuo balandžio 13 dienos nutraukiami skrydžiai visomis Rusijos kryptimis, išskyrus Maskvą“, - ketvirtadienį RIA „Novosti“ sakė “Belavia” generalinio direktoriaus pavaduotojas Igoris Čerginecas.

Jis patikslino, kad be Maskvos, „Belavia“ skraido į Sankt Peterburgą, Kaliningradą, Jekaterinburgą ir Sočį, o nuo birželio 3 dienos planavo skraidyti ir į Novosibirską.

„Susisiekimas su minėtais Rusijos regionais nutrauktas. Bandysime kažkaip suktis iš šios padėties, grąžinsime pinigus“, - teigė jis.

Nuo balandžio 13 dienos Baltarusija vienašališkai sumažino Rusijos oro linijų bendrovių reisų iš Maskvos į Minską skaičių.

Balandžio 9 dieną į Minską turi atvykti Rusijos transporto ministro pavaduotojas Valerijus Okulovas ir Rusijos aviacijos vadovas Aleksandras Nerdakas. Jie pratęs derybas dėl skrydžių tarp Rusijos ir Minsko, teigiama Rusijos transporto ministerijos pranešime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją