Vilniaus miesto visuomeninio transporto sistemą administruojanti savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“ paskelbė planuoja gerinti sostinės autobusuose ir troleibusuose dirbančių kontrolierių darbo kokybę.

Pasak savivaldybės įmonės „Susisiekimo paslaugos“ direktoriaus Ginto Bliuvo, pastaruoju metu žiniasklaidoje pasirodę pranešimai apie kontrolierių darbo kokybę paspartino pokyčių įgyvendinimą.

„Žinome apie Vilniaus miesto visuomeninio transporto kontrolės sistemoje esančius nesklandumus ir esame pasiryžę dėti visas pastangas, kad jie būtų pašalinti per patį trumpiausią laiką. Gerinti kontrolierių darbo kokybę planuojame kompleksinėmis priemonėmis, o jų naudą pajus visi Vilniaus viešojo transporto klientai“, - sako G. Bliuvas.

Anot įmonės vadovo, taip pat numatyta patobulinti darbuotojų motyvacinę sistemą, atsižvelgiant į naujai rengiamas keleivių važiavimo taisykles, peržiūrėti pareigines nuostatas, rengti darbuotojų vertinimus. Kaip ir kasmet, planuojama vykdyti reguliarius kontrolierių mokymus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją