„Netas LT“ jau siūlo interneto prieigas trijose vietose, taip pat yra nauja akinių parduotuvė išvykimo terminalo steriliojoje zonoje - „Optic city“. Jie jau yra įsikūrę ir pradėjo dirbti“, - pasakoja Tarptautinio Vilniaus oro uosto ryšių su visuomene vadovė Sandra Šiaulienė.

Netrukus oro uostas žada paruošti naują konkursą, kuris turėtų sudominti paslaugų tiekėjus ir prekybininkus. Pasak S. Šiaulienės, prioritetais išlieka kavinės ir restoranai bei parduotuvės.

Nori naujų klientų

Oro uosto naujokai džiaugiasi investicijomis strategiškai naudingose vietose ir tikisi, kad daugėjant skrydžių į ir iš Vilniaus, sulauks daugiau klientų.

Dviejuose vietose – sostinės Gedimino prospekte ir oro uoste - veikiančio optikos salono „Optic city“ vadovė Ieva Svitojūtė sako pastebėjusi atsigaunančius turistų srautus, todėl ir buvo nuspręsta plėstis.

„Pas mus yra pakankamai dideli turistų srautai, tai itin jaučiame vasaros metu, o oro uostas yra strategiškai gera vieta pritraukti naujiems klientams, - teigia vadovė. - Aišku, žmonių įsigijimai priklauso nuo to, kaip dažnai jie nori atsinaujinti, tačiau skrendantiems į šiltus kraštus reikalingi akiniai nuo saulės, perkami ir akiniai nuo saulės vaikams.“

Interneto kavinių bendrovės „Netas LT“ direktorius Žydrūnas Šalčius antrina, kad Vilniaus oro uoste susiformavo paklausa bendrovėms siūlomoms paslaugoms.

„Pasaulyje visur oro uostuose yra teikiamos analogiškos paslaugos, todėl manome, kad veikla bus pelninga. Vilniaus oro uoste yra trys interneto kavinės padaliniai: neutralioje zonoje, keleiviams iš Šengeno zonos ir iš kitų šalių atvykusiems žmonėms. Paslaugos yra naudingos, pavyzdžiui, pamiršus atsispausdinti bilietus, tai galima padaryti pas mus“, - dėsto Ž. Šalčius.

Šiuo metu Vilniaus oro uoste teikiamos bagažo pakavimo, automobilių stovėjimo ir nuomos, bevielio interneto paslaugos, veikia gėlių, kosmetikos, laikrodžių, mobiliųjų telefonų, saldumynų, alkoholinių gėrimų ir suvenyrų parduotuvės, taip pat yra kavinių ir restoranų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją