Jis paaiškino, kad darbu Rygoje domisi daugiausiai pigių skrydžių oro linijų bendrovės. „Greičiausiai, savo veiklą Rygoje gali išplėsti kompanija „Wizz Air“, kuri domėjosi galimybe įsteigti bazę Rygos oro uoste. Tai labai gerai, nes bazės įkūrimas reikštų, kad kompanija rengiasi ilgam likti oro uoste“, – pasakė A. Luchsė ir priminė, kad Rygos oro uostas labai ilgai vedė derybas su airių pigių skrydžių kompanija „Ryanair“ ir, deja, jos nebuvo sėkmingos.

Rygos oro uosto vadovo nuomone, „Wizz Air“ gali panaudoti bazę Rygoje naujų maršrutų į Ispaniją organizavimui. „Mums tai labai apsimokėtų, nes į šią šalį reisų neturime daug“, – pabrėžė A. Luchsė.

Jei kompanija įkurs pas mus savo bazę, reiškia, kad ji neketina palikti Rygos oro uosto bent penkerius metus, mano A. Luchsė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją