„Vakarėlis“ Budapešte buvo surengtas tik pardavimų vadybininkams iš Vokietijos kelių bendrovių. Visi, išskyrus du iš maždaug 70 dalyvių, buvo neetatiniai prekybininkai. „Įvykis“ yra visiškai nepriimtas ir labai gėdingas mums visiems. Tai nebepasikartos, ir mes labai apgailestaujame. Tie, kurie organizavo šį renginį, padarė absoliučiai blogą sprendimą, jie daugiau nebedirba mūsų bendrovėje“, - DELFI teigė „Ergo“ grupės išorinės komunikacijos vadovas Alexanderis Beckeris.

Anksčiau Didžiosios Britanijos spaudoje pranešta, kad prieš ketverius metus vykęs vakarėlis buvo „pats smagiausiais visų laikų darbo vakarėlis“, ir Vokietijos draudimo kompanijos darbuotojai slapta apie jį šnabždėjosi dar kelis mėnesius – tačiau viskas pasikeitė, kai apie sekso orgija virtusį draudimo kompanijos vakarėlį suodė žiniasklaida, informuoja „The Independent“.

Tos linksmybės buvo ne kas kita, kaip romėnų stiliaus sekso orgija, surengta istoriniuose Budapešto terminėse pirtyse, o visa tai organizavo ir išlaidas padengė „Ergo” grupės Vokietijos draudimo kompanija „Hamburg-Mannheimer“. Įmonė tokiu būdu nusprendė palepinti šimtą pačių lojaliausių ir geriausių kompanijos darbuotojų vyrų – jiems buvo suorganizuota vadinamoji išvažiuojamoji ekskursija, kur juos linksmino dešimtys prostitučių profesionalių.

Vokietijos dienraščiui „Handelsblatt“ apie precedento neturintį vakarėlį papasakojo vienas anonimu pageidavęs išlikti vakarėlio dalyvis. Dar 2007 metais Budapešte vykusios orgijos detalių verslo dienraštis gavo iš pačios draudimo kompanijos leidžiamo žurnalo „Profil“.

Anoniminis šaltinis dienraščiui nupasakojo, kaip buvo užsakytos garsiosios „Gellert“ terminės pirtys, kurios buvo transformuotos į „viešnamį po atviru dangumi“, atskleidė, kad į šį „renginį“ pateko tik privilegijuotieji draudimo kompanijos darbuotojai. Aplinkui buvo įrengtos lovos su užuolaidomis, kur meile nevaržomai ir anonimiškai užsiiminėjo vandens procedūrų išvarginti vyrai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)