Pasak ūkio ministro Rimanto Žyliaus, šie apdovanojimai yra simbolinė padėka verslininkams už indėlį į šalies ekonomiką. „Oficialiai Verslo diena žymima kiekvienų metų antrąjį lapkričio penktadienį. Itin aktyviai šią dieną žymi verslo asociacijos, miestai, mokslo įstaigos, rengiančios būsimus verslininkus. Tokią dieną verslininkai vieni kitiems linki sėkmės ir tai įkvepia. Akivaizdu, kad verslininkai, gebantys realizuoti savo idėjas, daro Lietuvą konkurencinga ir investicijoms patrauklia šalimi“, – sakė R. Žylius.

Šiais metais apdovanojimai „Už nuopelnus verslui“ bus įteikti aštuoniose nominacijose: „Drąsios investicijos“, „Tvirtas žingsnis į eksporto rinkas“, „Inovatyvių sprendimų lyderis“, „Įmonė, kurioje gera dirbti“, „Verslo pirmokas“, „Jaunas ir verslus“, „Lietuvą garsinantis turizmo projektas“, „Regiono verslo žvaigždė“.

Iš visų atsiųstų įmonių paraiškų, buvo sudaryti geriausiai nominacijų kriterijus atitinkančių įmonių trejetukai, iš kurių ir bus renkamas nugalėtojas kiekvienoje nominacijoje.

Nugalėtojus rinks Ūkio ministerijos sudaryta komisija ir Jūs, mieli DELFI skaitytojai. Savo nuomonę išsakykite balsuodami už nominantus šiame puslapyje. DELFI skaitytojų balsai ir komisijos balai bus sumuojami ir taip bus išrenkami nugalėtojai kiekvienoje nominacijoje.

Balsuoti galima iki gruodžio 9 dienos vakaro. Iš vieno IP galite balsuoti ne daugiau nei 20 kartų.

Balsavimo rezultatai išliks nematomi iki pat apdovanojimų renginio gruodžio 12 dieną. Kuomet ir bus paskelbti visi laureatai. Naujienų portalas DELFI taip pat informuos skaitytojus atskiroje publikacijoje, kas tapo laureatais šiuose apdovanojimuose.

Balsuokite už šalies ūkiui ir Lietuvos verslo plėtrai labiausiai nusipelniusias įmones ar asmenis, kurie, Jūsų manymu, labiausiai yra verti prestižinių apdovanojimų „Už nuopelnus verslui“?


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją