Pasak „Lietuvos ryto“, A. Saboniui 2011-ieji košmariški. Spalio pradžioje Klaipėdos apygardos teismas nusprendė, kad „Sabonio klubas ir partneriai“ valdoma bendrovė „Eskapė“ turi bankrutuoti. Pernai finansų griūties neišvengė ir šios bendrovės įsteigta A. Sabonio krepšinio mokykla. 2010 m. iš įmonių žemėlapio dingo stiklo pjaustymo įmonė „SKP Klaipėda“, tais pačiais metais bankroto byla iškelta bendrovei „SKP investicijos“.

Kaip rašo dienraštis, buvusio krepšininko aplinkoje kalbama, kad jo sveikatą smarkiai pakirto ne tik įtemptas pasirengimas Europos krepšinio čempionatui, bet ir prastėjanti jo bendrovių finansinė padėtis.

A. Sabonio turto vertė – apie 50 mln. litų. Jį sudaro „SKP stiklas“, „Pušų paunksnėje“, „Oranžinis krepšinio kamuolys“, kitų bendrovių akcijos, Kauno centre esantis nekilnojamasis turtas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)