Padalinių valdymui reikia laiko ir lėšų, tačiau jie neatsiperka. Tuo tarpu Lietuvoje „Citadele Banka“ dirba pelningai, praneša Latvijos naujienų agentūra LETA.

Per ateinančius kelis mėnesius banko specialistai parengs veiklos planą ateinantiems metams. Jau dabar pažymima, kad pagrindinis tikslas – banko veiklos plėtra, naujų verslo plėtros galimybių paieška. Dar kartą banko pardavimai bus įvertinti jau šį rudenį: „Norime pasižiūrėti, kaip tolimoje ateityje keisis banko struktūra, jeigu susikoncentruosime tie konkrečiomis veiklos formomis“, - paaiškino G. Belavskis.

„Citadele“ ir toliau finansuoja įvairias bendroves. Bankas planuoja paskoloms šiais metais išleisti 80-100 mln. latų (396-495 mln. Lt).

Įplaukos iš bendrovių ne rezidenčių taip pat auga, tačiau jau anksčiau buvo nuspręsta, jog šios veiklos apimtys neviršys 20 proc.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)