„Dirba dvi merginos. Prezentatorės, administratorės darbą atlieka. Rūpinasi, kad klientai išeitų su šypsena, patenkinti. Tie, kuriuos mes turime, tai statybininkai, patentininkai, darbų vadovai - vyriška publika. Stengiamės suteikti jiems teigiamą emociją“, - sakė R. Draskinis.

Anot jo, dar per anksti pasakyti, ar dvi savaites besitęsiantis eksperimentas pasiteisino, tačiau merginos kol kas sulaukia tik teigiamų emocijų, o „davatkiško nepasitenkinimo“, anot šeimininko, nėra sulaukę net iš moterų.

Birželio viduryje, kada pasirodė skelbimas dėl minėto darbo, 15min.lt kalbintas R. Draskinis pasakojo, kad merginos gali būti vėliau perrengtos kombinezonais.

„Su peršviečiama suknele reikės dirbti – tokia nei nuoga, nei apsirengusi. Kelnaites galima vilkėti, o viršutinė dalis gali būti tik pora kriauklelių ar juostelė ant suknelės. Po to gal reikėtų su kombinezonu dirbti, galbūt be liemenėlės, kad pro šalį kažkas šviestųsi“, – reikalavimus pretendentėms į administratores tuomet vardijo „Srava“ savininkas.

Įmonės savininkas pasakoja, kad merginas darbui atrinko personalo kompanija, drabužiai buvo su jomis suderinti, o dabar galvojama ir apie galimybę leisti piešti ant merginų kūno.

„Galvojame piešimo ant kūno akciją po kelių savaičių su daugiau merginų – kas yra daugiau mažiau menas ir yra į ką pažiūrėti. Eksperimentuojame. Ir bloga reklama yra reklama“, - sakė R. Draskinis.

Jis tikina, kad jokio seksualinio priekabiavimo merginos nesulaukia, rūpinamasi, kad tam būtų užkirstas kelias. Jei eksperimentas pasiteisins, jis gali būti perkeltas ir į kitas įmonės valdomas parduotuves, arba merginų apranga gali būti pakeista į kombinezonus ar dar kitokią.

Antradienį merginos kūnus jau dengė šiek tiek daugiau nei pirmadienį, kuomet po tunikomis darbuotojos mūvėjo tik kelnaites su juostele.

Kontrolierė: nėra žodžių

Aušrinė Burneikienė
„Nėra žodžių“, - pamačiusi nuotraukas salė Lygių galimybių kontrolierė Aušrinė Burneikienė. Ji teigė ketinanti tartis su patarėjais dėl galimų pažeidimų.

„Graudu pasidarė galvojant apie tas merginas. Jos turi draugus, kolegas, galų gale tėvus. Nežinau, ar toks didelis malonumas vaikščioti taip apsirengus, ar toks didelis darbo užmokestis“, - svarstė A. Burneikienė. Pats įmonės savininkas neatskleidė, ar merginoms skyrė didesnį atlygį nei vidutinis rinkos atlyginimas einant administratorės pareigas.

„Tai yra vieša vieta, kuri atidaryta ir nepilnamečiams, ir mažamečiams. Gali būti, kad vaikai dabar, pastebėję tokį dalyką, pradės būriais bėgioti ir žiūrėti, kaip ten tos merginos vaikšto“, - kalbėjo kontrolierė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)