„Dar praeis keli mėnesiai, manau, kad pagirsime LB už ryžtingumą“, - sakė profesorius. Anot jo, ES sprendžiant euro zonos krizę nuolat matyti ekspertų pastabos, kad Vyriausybės vėluoja per vėlai .

„Pas mus užbėgta į priekį. Čia mes būsime laimėję, būsim turėję mažiausiai nuostolių iš visų galimų, bet čia jau reikia daugiau informacijos“, - sakė J. Čičinskas. Jis sakosi nebuvęs nustebęs dėl tokios įvykių atomazgos.

„LB „tąsosi“ su „Snoru“ ne pirmi metai. „Snoro“ bankas visą laiką toks – sunkiau besitvarkantis dėl investavimo, pinigų kilmės, akcininkų struktūros. Kaip pamenate, Anglija dėl kapitalo kilmės neleido jam registruoti savo atstovybės Londone. Matyt, tai pribrendęs žingsnis“, - kalbėjo ekonomikos profesorius.

2009 metų vasarį buvo pranešta, kad D. Britanijos finansų priežiūros institucijos uždraudė „Snorui“ atidaryti filialą šalyje, nes buvo pateikta ne visa ir galimai klaidinanti informacija. Bankas vėliau išplatino pranešimą, kad D. Britanijos finansų priežiūros institucijų veiksmus apskundė Finansų Paslaugų ir Rinkų Tribunolui (angl. Financial Servines and Markets Tribunal), tačiau užsitęsus bylos nagrinėjimui ir pasikeitus ekonominėms aplinkybėms buvonuspręsta atsisakyti atstovybės steigimo Londone .

DELFI primena, kad trečiadienį neeiliniame posėdyje Vyriausybė nusprendė nacionalizuoti penktą pagal dydį banką Lietuvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją