E. Mackevičienė yra bendrovės "Atidė“, valdančios dvi skalbyklas Vilniuje, direktorė, rašo "Verslo žinios".

"Darbas skalbykloje tikrai sunkus, moterims tenka kilnoti sunkiausius maišus. Aš ir bankuose pasakau, kad bepigu jums čia popierius iš vienos krūvelės kilnoti į kitą, ateikite pas mane kilogramų patampyti“, - pasakoja pašnekovė.

Prisimindama 2005-ųjų rudenį, verslo kūrimo pradžią, ji pasakoja, kad prieš tai bent septynerius metus bandė pardavimo vadybininko duoną.

"Dirbau IT bendrovėje, paskui pardavinėjau kartono dėžutes. Tiesa sakant, pavargau pardavinėti, o įsitikinusi, kad galiu keisti veiklos profilį, pradėjau galvoti, jog pajėgsiu ir savo verslą kurti“, - kalba ­­p. Mackevičienė.

Klausiama, kodėl ėmėsi būtent skalbyklų, ji nurodo dvi priežastis. Pirmoji - sentimentalioji, dar vaikystėje mama naudojosi skalbyklų paslaugomis ir ji iki šiol atsimena, kaip puikiai atrodė volu lyginta patalynė. Antroji - praktiškoji, vyras kasdien dėvi marškinius, kuriuos reikia ir skalbti, ir lyginti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)