„MP Banki hf.” priėmė strateginį sprendimą sukoncentruoti veiklą Lietuvoje viena strategine kryptimi – į pensijų fondų valdymą, toliau vystant bendrovę„MP Pension Funds Baltic“. Todėl nusprendėme perleisti banko filialo Lietuvoje vykdomą veiklą investicinės bankininkystės lyderiui Lietuvoje –bankui „Finasta“, – sakė Sigurduras Atli Jonssonas, „MP Banki hf.” vykdantysis direktorius.

Islandijos banko filialas Lietuvoje savo klientams iki šiol teikė vertybinių popierių prekybos bei tarpininkavimo ir turto valdymo paslaugas. Jas nuo šiol klientams siūlys bankas „Finasta“ ir „Finasta Asset Management“.

„Didžiausia šių pokyčių nauda laukia „MP Banki hf.” klientų. Jiems pasiūlysime ne tik analogiškus paslaugų sprendimus, bet ir suteiksime naujų galimybių: platų finansinių priemonių spektrą, funkcionalią prekybos platformą, itin konkurencingus prekybos įkainius ir sofistikuotus investicinio turto valdymo sprendimus“, - sakė Andrius Barštys, „Finastos“ generalinis direktorius ir valdybos pirmininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją