Pasak banko, raudona spalva simbolizuoja lyderystę, dinamiškumą ir veržlumą. Liūtas – patikimumo, orumo, drąsos, išminties ir stiprybės simbolis. Visos šios savybės yra ypatingai svarbios investiciniam bankui, kuris pataria žmonėms investicijų, finansų valdymo ir privačios bankininkystės klausimais.

„Naujasis įvaizdis – tik pirmasis žingsnis kelyje į inovatyvius sprendimus ir globalias rinkas. Didiname partnerių ratą bei plečiame prekybos pasaulio biržose geografiją, tokiu būdu užtikrindami aukščiausios kokybės individualias paslaugas savo klientams. Jų finansinių tikslų įgyvendinimui diegiame naujus įrankius, siūlome pažangius investavimo sprendimus“, - sakė banko „Finasta“ valdybos pirmininkas ir generalinis direktorius Andrius Barštys.

Pasak bendrovės „Finasta Holding“ stebėtojų tarybos pirmininko bei pagrindinio grupės akcininko Vladimiro Antonovo, per kelerius ateinančius metus planuojama, kad bankas taptų ryškiu žaidėju Rytų ir Centrinės Europos regione investicinės bankininkystės ir turto valdymo srityje.

Grupę sudaro šios įmonės: bankas „Finasta“,FMĮ „Finasta“,„Finasta Corporate Finance“,„Finasta Asset Management“ (veikianti Lietuvos ir Latvijos rinkose) ir Rusijos Federacijoje veikianti „Finasta Direct Investments“. Vienintelis „Finasta Holding“ akcininkas yra banko „Snoras“ grupė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją