„Iš tiesų, mes esame anksčiau turėję restoraną Lietuvoje. Šis restoranas buvo uždarytas 1999 m. Viena iš priežasčių, kodėl mes iki šiol negrįžome į Baltijos šalis yra ta, kad mes supratome, jog anksčiau sąlygos nebuvo palankios mūsų franšizėms tapti sėkmingomis. Tai yra vienas pagrindinių faktorių, kuriuo vadovaujamasi sprendžiant, ar bus plečiamasi į naujas teritorijas, ir dabar mes manome, kad Baltijos šalys, pradedant Estija, yra pasirengusios mūsų būsimoms franšizėms, kurios taptų sėkmingu verslu“, - atsakyme DELFI dėsto Amsterdame dirbantis „Subway International“ klientų aptarnavimo ir komunikacijos koordinatorius Europos regionui Peteris Mompalao de Piro.

Pasak jo, Estijoje artimiausiu metu planuojama atidaryti pirmuosius restoranus, o iki 2019 m. jų šioje šalyje turėtų būti iki 25. Planuojama, jog didžioji dalis „Subway“ bus atidaryta Taline ir jo apylinkėse.

„Nors mes dairomės galimybių atidaryti restoranų kitose Baltijos šalyse, nes neturime tam neatidėliotinų planų“, - rašo P. Mompalao de Piro.

„Subway International“ franšizių pardavimo Europoje atstovė Claudia Volpert-Ristic patvirtino, jog „artimiausiu metu bus peržiūrimos galimybės investuoti“ Latvijoje ir Lietuvoje.

1999 m. Lietuvoje veikęs „Subway“ buvo atidarytas Klaipėdoje, jis veikė mažiau nei metus.

Estijoje greitojo maisto tinklas tikisi sulaukti „labai didelio susidomėjimo“ ir sėkmės plėtrą šioje rinkoje siejama ir su tuo, kad „Subway“ yra atidarę beveik 100 restoranų Suomijoje.

Šią savaitę DELFI skelbė, kad Estijoje pirmasis „Subway“ turėtų atsidaryti per artimiausius 3-4 mėnesius. Investicijos neatskleidžiamos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)