„Mus itin džiugina mūsų pasiekimai Lietuvoje, „Hjellegjerde Baltija“ gamykloje Panevėžio centre, todėl nusprendėme į Lietuvą perkelti visą mūsų gamybą“, - tinklalapiui sakė „Hjellegjerde“ generalinis direktorius ir vienintelis įmonės savininkas Olavas Roysetas.

Lietuvoje bus gaminami ne tik „Hjellegjerde“ baldai, bet ir išskirtinių baldų įmonės „Hodnebo“, kuri neseniai bankrutavo ir kurią perėmė „Hjellegjerde“, gaminiai.

„Hodnebo“ gamybos linijai priklauso sofos, kėdės, valgomojo rinkiniai ir vertingiausios bei tarptautinį pripažinimą pelniusios burės formos kėdės.

Nors visos administracinės, rinkodaros bei produkcijos plėtojimo funkcijos toliau bus atliekamos Norvegijoje, perkeldama gamybos procesą į Lietuvą įmonė mūsų šalyje turės atidaryti antrą gamyklą.

„Gamykla Panevėžyje buvo pritaikyta mūsų poreikiams 2007 metais. Pernai buvo laikotarpių, kai mes viršijome jos pajėgumus. Tikrai nesitikėjome, kad mūsų pardavimų rezultatai taip greitai išsems gamyklos Panevėžyje pajėgumus“, - sakė O. Roysetas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)