Tokį epitetą Lietuvos vadovų – pirmiausiai Vyriausybės, Lietuvos banko ir prezidentūros – atžvilgiu J. Veselka panaudojo kalbėdamas apie Simono Freakley paskyrimą laikinuoju „Snoro“ administratoriumi už 140 tūkst. eurų atlyginimą.

„Manau, kad paskirdami misterį Freakley į taip gerai apmokamą darbą, Lietuvos vadovai vadovavosi vienu iš Adolfo Hitlerio principų. Kad antžmogiams reikia gerai mokėti, o ikižmogiai privalo dirbti už dyką“, - lojalumo Kremliui neslepiančiai agentūrai pasakojo J. Veselka.

Jį „Regnum“ pristato kaip parlamentinio Ekonomikos komiteto pirmininko pavaduotoją ir ekonomikos profesorių. Apie radikaliais pasisakymais ekonomikos tema išmargintą politiko biografiją – nė žodžio.

„Snoro“ nacionalizavimą „Tvarkos ir teisingumo“ frakcijai priklausantis parlamentaras vadino „gerai suplanuota“ operacija ir tvirtino manąs, kad viskas vyko ne taip, kaip pateikiama visuomenei.

J. Veselka akcentavo, jog įstatymų pataisos, reikalingos „Snoro“ skaidymui, esą negalėjo būti parengtos „per vieną naktį“. „Tačiau įvyko būtent taip. Ir jeigu prezidentė pasirašė šias pataisas jų neskaitydama, reiškia, galėjo iš anksto su jomis susipažinti“, - tvirtino „tvarkietis“, pridurdamas, kad tokia įvykių seka įmanoma tik vykdant „žaibišką operaciją“ pagal iš anksto parengtą scenarijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją