"Bendrovę įsteigėme, tačiau kol kas nenorėtume atskleisti, kuo ji užsiims. Šiuo metu tiriame rinką ir artimiausiu metu numatome veiklą", - BNS sakė E.Rumšienė.

Pasak jos, įmonės steigimo reikalus tvarko ji pati, R.Rumšas šiuo metu yra Italijoje.

Registro duomenimis, E.Rumšienė valdo 100 proc. naujosios bendrovės akcijų, o bendrovės veiklos sričių sąraše - net 45 galimos veiklos.

Prancūzijos Bonvilio miesto teismas už medicininių preparatų gabenimą kontrabanda R.Rumšą ir jo žmoną Editą sausio 26 dieną nuteisė lygtinėmis laisvės atėmimo bausmėmis.

34 metų R.Rumšą teismas nuteisė 4 mėnesių laisvės atėmimo bausme, ją atidedant, o dvejais metais jaunesnei jo žmonai taip pat skirta lygtinė 4 mėnesių laisvės atėmimo bausmė.

Kalėjimo sutuoktiniai išvengs, jei per keturis mėnesius nepadarys kitų nusikaltimų.

R.Rumšas į teisėsaugos nemalonę pateko 2002 metais, kai jo žmona Edita po "Tour de France" varžybų, kuriose jis finišavo trečias, buvo sulaikyta Prancūzijos ir Italijos pasienyje su dideliu kiekiu medikamentų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją