Jo teigimu, visi banko filialai ir apskaitos grupės dirba, ir „Krājbanka“ tęs darbą dabartiniu režimu, laukdamas naujų „Snoras“ akcininkų pageidavimų.

„Vyksta kasdienis darbas, jokio nutekėjimo neužfiksuota“, – pažymėjo I. Prieditis.

Latvijos banko atstovai artimiausiu metu planuoja susitikti su naujais banko „Snoras“ akcininkais, tuomet, greičiausiai, bus paskelbta apie tolesnį „Krājbanka“ darbą.

„Nauji akcininkai gali turėti savo nuomonę, savo poziciją“, – pažymėjo „Krājbanka“ vadovas, paneigęs spėjimus, kad banko darbas gali būti apribotas.

Jis taip pat papasakojo, kad trečiadienį, lapkričio 16 d. Rygoje buvo Rusijos verslininkas Vladimiras Antonovas, kuriam dar praeitų metų pabaigoje priklausė 68,1 proc. „Snoras“ akcijų. Su juo buvo pasikalbėta apie susiklosčiusią padėtį.

V. Antonovas esą tikėjosi, kad situacija išsispręs.

Primename, jog trečiadienį po pietų Lietuvos vyriausybė nusprendė nacionalizuoti komercinio banko „Snoras“ akcijas. Apie tai po neeilinio vyriausybės posėdžio žurnalistams pareiškė Lietuvos finansų ministrė Ingrida Šimonytė.

Trečiadienį Lietuvos banko valdyba nusprendė nušalinti du banko „Snoras“ valdybos narius, paskyrė laikiną administratorių ir pasiūlė vyriausybei perimti banko akcijas. Banko veikla laikinai sustabdyta, ji vėl bus atnaujinta lapkričio 21 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją