Tai įvyko gegužės 31 d. tiesioginėje rašytojo Sergejaus Minajevo laidoje. S. Polonskis prarijo laidos vedėjo paduotą gabalėlį kaklaraiščio ir užgėrė jį vandeniu. Filmuotą reportažą galima pažiūrėti interneto svetainėje „YouTube“.

S. Polonskis pažadėjo suvalgyti kaklaraištį 2008 m. spalį. Jis pažadėjo taip padaryti, jeigu per 1,5 metų „Mirax“ nekilnojamasis turtas nepabrangs 25 proc.

Šių metų kovo pradžioje S. Polonskis informavo, kad „Mirax“ likviduojama ir paprašė nebelaikyti jo verslininku. Savo sprendimo priežasčių nepaaiškino, tik pažadėjo, kad visi kompanijos objektai bus baigti statyti, o skolos gražintos.

Iki krizės „Mirax Group“ viena iš didžiausių statybų bendrovių Rusijoje, jų projektų dydis – 120 mln. kvadratinių metrų. Dėl didelių įsiskolinimų daugumą projektų teko įšaldyti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją