Kaip rašo verslo naujienų portalas vz.lt, planuojamam projektui įmonė nusižiūrėjusi Baltijos ir Vidurio Europos šalis, bet už investicijų pritraukimą atsakinga Lietuvos institucija VšĮ „Investuok Lietuvoje“ siekia nurungti konkurentes ir rengia bendrovei pasiūlymą, kuriame ruošiasi išvardyti investavimo Lietuvoje privalumus.

Įmonės tinklapyje teigiama, jog „Dräger" produktų kūrimo ir gamybos pajėgos sutelktos Vokietijoje, Jungtinėje Karalystėje, Švedijoje, Pietų Afrikos Respublikoje, JAV, Brazilijoje, Čekijoje bei Kinijoje. Skaičiuojama, kad pardavimo ir aptarnavimo padaliniai veikia daugiau nei 40 šalių, o bendrovei atstovaujama iš viso daugiau negu 190 valstybių. „Dräger" turi beveik 1.000 darbuotojų.

Bendrovės grynosios pajamos šiemet per devynis mėnesius pasiekė 1,54 mlrd. eurų (5,3 mlrd. Lt) ir buvo 14,4 proc. didesnės nei pernai tuo pat metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją