Lietuvoje įsikūręs naujasis padalinys teiks įrangos techninės priežiūros paslaugas ir užtikrins teikiamų paslaugų kokybės kontrolę visoje Europoje. Bendrovės gaminamus bankomatus yra įsigiję finansinio sektoriaus klientai Vokietijoje, Prancūzijoje, Italijoje, Ispanijoje, Rusijoje, Lenkijoje, Rumunijoje, Ukrainoje.

„Sėkmingai pardavimų padalinio veiklai svarbus regiono kalbų žinojimas, rinkų ir kultūros pažinimas. Lietuvoje galima gauti tam tinkamų žmonių, o nusiųsti techninio aptarnavimo specialistą į Europos miestą nėra brangu. Pasaulis fantastiškai mobilus, iš Vilniaus per 2-3 valandas pasiekiamas bet kuris miestas, kai per panašų laiką, pavyzdžiui, Vokietijoje nuvyksi tik iš taško A į tašką B,“ – sako „GRG Banking Equipment (HK) Europe“ direktorius Pranas Griškevičius.

Vilniuje veiks bendrovės regioninis Europos pardavimų ir plėtros padalinys. Šiame „GRG Banking Equipment“ centre per porą metų tikimasi suburti iki 50 pardavimo, projektų vadovų, inžinierių ir techninio aptarnavimo specialistų komandą.

„Lietuvą jau atranda ne tik artimiausi kaimynai, bet ir aukštųjų technologijų bendrovės iš sparčiai besivystančių Azijos rinkų. Tai vienas iš pavyzdžių, kuomet turime būti dėkingi ir lietuvių diasporai, išsibarsčiusiai plačiai po pasaulį,“ – sako Milda Dargužaitė „Investuok Lietuvoje“ generalinė direktorė, – vieną iš kertinių veiklos krypčių, pritraukiant užsienio investicijas, laikanti darbą su užsienio lietuviais.

Į strategiškai patogioje vietoje esančią Lietuvą „GRG Banking Equipment“ kompanijos vadovams pasiūlė atkreipti dėmesį prieš keletą metų ten išvykęs ir Kinijos biure dirbantis lietuvis Eduardas Vaigauskas, vadovaujantis bendrovės užsienio plėtros projektams.

„GRG Banking Equipment Co.“ dirba 4000 darbuotojų, iš kurių 500 atlieka tiriamuosius darbus, kuria naujas technologijas, konstruoja produktus. „GRG Banking Equipment Co.“ atstovybes ir antrinės bendrovės įsikūrusios Vietname, Honkonge, Turkijoje, Meksikoje, Irane, Lietuvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)