Naujasis fabrikas užims per 5000 m² plotą ir veiks Marijampolėje. Į naujos gamyklos statybą investuoti 36 mln. Lt. Dalis šių lėšų − 4,2 mln. Lt − skirta kaip parama iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų.

„Naujoji „Mantinga“ gamykla bus viena iš didžiausių tokio tipo gamyklų Baltijos šalyse. Joje, esant pilnam gamybos apkrovimui, keturiose pamainose dirbs apie 250 darbuotojų. Atvėsintus produktus gaminsime kasdien, turėsime platų gaminių asortimentą, nes norime būti lankstūs ir patenkinti kiekvieno kliento poreikius. Čia veiks penkios modernios gamybos linijos. Projektuodami ir statydami gamyklą rėmėmės Europos partnerių patirtimi – pasitelkėme modernių maisto gamyklų principus“, − teigia „Mantingos“ valdybos pirmininkas Klemencas Agentas.

Pernai įmonės apyvarta siekė 115 milijonus litų. Bendrovė tikisi, kad naujoji gamykla 2012 m. padidins „Mantingos“ apyvartą apie 40 proc.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)