„Norfos mažmena” valdybos pirmininkas Dainius Dundulis teigia, kad biurų pastato rekonstrukcija turėtų padėti ligšiolinį apie 60 proc. pastato užpildymą pakelti iki visiško, pamažu juda darbai ir kituose teritorijos objektuose, o iš viso, susiklosčius palankiai ekonominiai padėčiai, į kompleksą būtų investuojama iki 30 mln. Lt.

„Šiuo metu mums trūksta vienintelio parašo Vilniaus savivaldybėje iki leidimo statyti reguliuojamąją sankryžą į teritoriją Savanorių prospekte. Be to, visąlaik mintyse turiu baldų centrą palei gatvę. Pastatą sutvarkysime patys, tačiau ieškome ir norime rasti baldų centro operatorių. Dar neaišku, kaip viskas bus su „Ikea”, tačiau bet kuriuo atveju centras orientuotųsi ne į šio tinklo stiliaus baldus”, - pasakojo D. Dundulis.

Baldų centro planą „Norfos” grupė turi dar nuo 2008 m., tačiau jis įšalo tiek tąkart, tiek praėjusią vasarą, verslui išsigandus antros krizės bangos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)